etsy

 
etsy'de polimer killerim için kucuksheyler adıyla yeni bir dükkan açtım. son yaptıklarımı yavaş yavaş eklemeye çalışıyorum. dükkanımı ziyaret etmek isterseniz logoya tıklayabilirsiniz.

5 yorum :

  1. Hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim.
    Yalnız orada zorlu bir rakip var. Biliyorsunuzdur sanırım.
    jennifermorrisbeads, berbat bir şekilde güzel işleri var. Hem sizin, hem onun hayranınızım efendim. Keşke ben de yapabilseydim:(((

    YanıtlaSil
  2. ben de etsy de bir hesap açtım ama henüz ürün eklemedim. size hayırlı olsun. umarım satışlarınız bol olur..

    YanıtlaSil
  3. neduk, teşekkür ederim. jennifermorrisbeads'i bilmiyordum, şimdi baktım. yaptıkları çok güzelmiş gerçekten, çok ince işler ama fiyatları da epey güzel :)
    ben 2008 yılının başlarında aldım fimoyu elime. kasımda da blogu açtım zaten. ilk yaptıklarım şimdi çok acemice ve komik geliyor, bakmıyorum bile. yapa yapa ellerine tamamen söz geçirmeyi öğreniyor insan. gittikçe daha küçük figürleri çalışabiliyor. bu tür şeylerin yetenekten ziyade yapmaya çabalamakla, uğraşmakla ilgisi olduğunu düşünüyorum. siz de yapabilirsiniz, herkes yapabilir.
    sevgiler..

    mahperi, eski bir hesabım vardı ancak uzun zamandır hiçbirşey eklememiştim. ben de sürekli erteliyordum. fotoğraf çekimleri, listelemek çok zaman alıcı şeyler. rehaveti attım, yeni hesap açtım(yeni bir sayfa gibi :). artık üşengeçlik yapmayacağım. siz de tembellikten ekleyemiyorsanız benim gibi yapın. günde 2-3 ürün. hepsini aynı anda listelemeye kalkınca daha kötü oluyor. sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Benim diyeceğim de o zaten, fiyatları koyarken elinizi çekingen alıştırmayın:)))
    Benim fimolarımı gördünüz mü?
    www.zarifce.blogspot.com.
    Sizinle aşık atamam ama görmenizi isterim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. neduk, zamanla atarım belki ben de çekingenliği :) şaka bir yana, bana yapması kolay gelen şeyleri listelerken düşük tutuyorum fiyatları. diğerleri gibi gereğinden fazla abartmak istemiyorum.

    sizin fimolarınızdan kolye uçlarını beğendim. gri, üzerinde baskılar olan ve maska süsleme yaptıklarınız çok güzel. dantelli resinlerinizi de çok beğendim, yorumda yazmıştım zaten. kendinizi hafife almayın :) sevgiler.

    YanıtlaSil

sen de fikrini paylaş!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin